Burs Başarısı 10 / 04 / 2017 Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Özlem Akçay, Yrd. Doç. Dr. Gülgün Meşe ve Arş. Gör. Mehmet Peker ile birlikte hazırladığı lisans bitirme tezi kapsamındaki çalışmasıyla, “TÜBİTAK 2209-Üniversite Öğrencileri Araş ... Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'sine ziyaret 03 / 04 / 2017 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan ve gelişim psikolojisi YL öğrencilerinden Eda Keser ve Zeynep Şen, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (CIU) Psikoloji Kulübü’nün düzenlemiş olduğu etkinlikte 'Gelişim Psikolo ... KARİYER GÜNÜ 27 / 03 / 2017 Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bölümümüz öğrencilerine yönelik Kariyer Günü hazırlanmıştır. Psikoloji Bölümü mezunu, çeşitli meslek alanlarında çalışan uzmanların davetli olduğu bu etkinlik, öğrencilerin, farklı &ccedi ... Akran Zorbalığı ve Sanal Zorbalık 27 / 03 / 2017 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (CIU) Psikoloji Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Akran Zorbalığı ve Sanal Zorbalık” konulu panelde “Okullarda Akran Zorbalığı” ... VEDA DERSİ--PROF. DR. OYA SORİAS 10 / 03 / 2017 Uzun yıllar bölümümüz Klinik Psikoloji Anabilim dalı öğretim üyeliği yapmış Prof. Dr. Oya Sorias emekli olmuştur. Her zaman teorik ve alan bilgisini harmanlayan Sorias, son bir ders ile akademik yaşamına veda edecektir. “Yapılandırılmış Oyun Terapisi” baş ... Bilişsel Psikoloji Stajı Hakkında Önemli Duyuru 03 / 03 / 2017 2017 yılında Bilişsel Psikoloji Laboratuvarı’ndaki staj için son başvuru tarihi 5 Mart 2017’dir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.  Mülteci Çocuk ve Ergenler 27 / 02 / 2017 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan, Korino Co-Working Space tarafından 21 Şubat’ta 2. oturumu gerçekleştirilen “Mültecilik Akademisi” kapsamında ‘Mülteci Çocuk ve Ergenlerin Psikolojik Soru ... PROF. DR. NURİ BİLGİN’İ ANMA ETKİNLİĞİ 23 / 02 / 2017 2015 yılında kaybettiğimiz değerli bilim insanı Prof. Dr. Nuri Bilgin’i anma etkinliği bu yıl da akademik pencereden devam etmektedir. Prof. Dr. Nebi Sümer’in konuk olarak katılacağı etkinlik, 10 Mart 2017 Cuma günü Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Nuri B ... Bilişsel Psikoloji Laboratuvarında Staj 22 / 02 / 2017 2017 yılı içerisinde Ege Üniversitesi Bilişsel Psikoloji Laboratuvarı'nda staj yapmak isteyen öğrencilerin bu formu doldurarak egebilisselpsikolojilab@gmail.com adresine mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir.   ... PROF. DR. NURİ BİLGİN’İ ANMA 01 / 02 / 2017 Değerli bilim insanı Prof. Dr. Nuri Bilgin’i vefatının ikinci yılında doğayla iç içe anmak istedik. Vefatından birkaç ay sonra adına oluşturulan koru ile anılan Bilgin, bu yıl da koru ziyareti ile bir kez daha anılacaktır. Etkinlik 4 Şubat 2017 Cumartesi gün&u ...