VEDA DERSİ--PROF. DR. OYA SORİAS 10 / 03 / 2017 Uzun yıllar bölümümüz Klinik Psikoloji Anabilim dalı öğretim üyeliği yapmış Prof. Dr. Oya Sorias emekli olmuştur. Her zaman teorik ve alan bilgisini harmanlayan Sorias, son bir ders ile akademik yaşamına veda edecektir. “Yapılandırılmış Oyun Terapisi” baş ... Bilişsel Psikoloji Stajı Hakkında Önemli Duyuru 03 / 03 / 2017 2017 yılında Bilişsel Psikoloji Laboratuvarı’ndaki staj için son başvuru tarihi 5 Mart 2017’dir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.  Mülteci Çocuk ve Ergenler 27 / 02 / 2017 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan, Korino Co-Working Space tarafından 21 Şubat’ta 2. oturumu gerçekleştirilen “Mültecilik Akademisi” kapsamında ‘Mülteci Çocuk ve Ergenlerin Psikolojik Soru ... PROF. DR. NURİ BİLGİN’İ ANMA ETKİNLİĞİ 23 / 02 / 2017 2015 yılında kaybettiğimiz değerli bilim insanı Prof. Dr. Nuri Bilgin’i anma etkinliği bu yıl da akademik pencereden devam etmektedir. Prof. Dr. Nebi Sümer’in konuk olarak katılacağı etkinlik, 10 Mart 2017 Cuma günü Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Nuri B ... Bilişsel Psikoloji Laboratuvarında Staj 22 / 02 / 2017 2017 yılı içerisinde Ege Üniversitesi Bilişsel Psikoloji Laboratuvarı'nda staj yapmak isteyen öğrencilerin bu formu doldurarak egebilisselpsikolojilab@gmail.com adresine mail yoluyla göndermeleri gerekmektedir.   ... PROF. DR. NURİ BİLGİN’İ ANMA 01 / 02 / 2017 Değerli bilim insanı Prof. Dr. Nuri Bilgin’i vefatının ikinci yılında doğayla iç içe anmak istedik. Vefatından birkaç ay sonra adına oluşturulan koru ile anılan Bilgin, bu yıl da koru ziyareti ile bir kez daha anılacaktır. Etkinlik 4 Şubat 2017 Cumartesi gün&u ... ÖNEMLİ DUYURU 19 / 01 / 2017 2016-2017 eğitim öğretim yılı bahar döneminde açılacak olan PSİKOLOJİ DOKTORA programında yalnızca DENEYSEL PSİKOLOJİ alanında dersler açılacaktır. Programa başvuran adayların sınav tarih ve yerleri ise şu şekildedir: Yazılı Sınav: 23 Ocak 2017 Pazartesi, Saat: 09.30 ... FİNAL SINAVLARIYLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU 10 / 01 / 2017 Değerli öğrencilerimiz, Final sınavlarınız iptal olmamıştır. Daha önce size duyurulan tarihlerde sınavlarınız aynen devam etmektedir. Yalnızca 10 Ocak 2017 tarihinde sabahtan olması planlanan fakat gerçekleştirilemeyen Gelişim Psikolojisi ve Psikoloji Tarihi sınavlarınızın yen ... Well-being of the World's Children 08 / 12 / 2016 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan, Canadian Institute for Advanced Research (CIFAR) tarafından 17-19 Kasım tarihleri arasında Londra'da düzenlenen 'Well-being of the World's Children' başlıklı uluslararası foruma katılmı ... Radyo Programına Katılım 06 / 12 / 2016 jBölümümüz araştırma görevlilerinden Melikenaz Yalçın, Servet Kaçar Başaran ve Ceren Gökdağ geçtiğimiz haftalarda 'Psikolog Gözüyle İzmir' adlı radyo programına katılmışlardır. Doç. Dr. Orçun Yorulmaz ve Yrd. Do&cc ...