PSİKOTERAPİDE GÜNCEL KONULAR 09 / 10 / 2017 Bölümümüz Klinik Psikoloji doktora öğrencileri, “PSİKOTERAPİDE GÜNCEL KONULAR - Klinik Psikoloji Perspektifinden Çok Boyutlu Bir Bakış” isimli kitapta bölüm yazarlığı yapmışlardır. Prof. Dr. Orçun Yorulmaz editörlüğü ... Akran Zorbalığını Önleme Projesi 02 / 10 / 2017 Bölümümüz Gelişim Psikoloji anabilim dalı başkanı Doç. Dr. Aysun Doğan yürütücülüğünde ve Psikolog Eda Keser koordinatörlüğünde yürütülen VISC Sınıf Projesi’nin olumlu sonuçları medyanın da dikkatini ... IV. Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu'nu Gerçekleştirdik 02 / 10 / 2017 Bölümümüz 14-15 Eylül tarihlerinde düzenlenen IV. Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumuna ev sahipliği yapmıştır. 2 günlük bilimsel programda, ülkemizdeki çeşitli üniversitelerden çok sayıda araştırmacı güncel olarak çalışt ... Avrupa Gelişim Psikolojisi Kongresi'ne katılım 22 / 09 / 2017 18. Avrupa Gelişim Psikolojisi Kongresi (European Conference on Developmental Psychology) bu yıl 29 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Hollanda’nın Utrecht şehrinde düzenlenmiştir. Kongreye bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan, dokto ... Lancaster Bebek ve Çocuk Gelişim Konferansı 05 / 09 / 2017 Bölümümüz gelişim psikolojisi anabilim dalı öğretim elemanlarından Dr. Cansu Pala, geçtiğimiz günlerde İngiltere’deki Lancaster Üniversitesinde düzenlenen bir konferansa katılmıştır. “II. Lancaster Conference on Infant and Child Development& ... 15. Avrupa Psikoloji Kongresi 26 / 07 / 2017 15. Avrupa Psikoloji Kongresi bu yıl 11-14 Temmuz 2017 tarihinde Hollanda’nın Amsterdam şehrinde düzenlenmiştir. Bölümümüz öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve lisansüstü öğrencileri çeşitli çalışmalarla kongreye sö ... IV. Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu 06 / 07 / 2017  14-15 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 4. Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu söz konusu alanda çalışan, en az lisansüstü  eğitim düzeyindeki araştırmacıların katılımına açık olup ne yazık ki kayıtlar kapanmıştır. İl ... Aile Danışmanlığı hakkında 17 / 05 / 2017 Bölümümüzde her yıl açılan tezsiz yüksek lisans programı olan Aile Danışmanlığı, bu yıl da öğrenci alacaktır. Programla ilgili detaylı bilgi için lütfen TIKLAYINIZ.  ... Açılacak Lisansüstü Prpgramlar 16 / 05 / 2017 Bölümümüzde 2017-2018 Güz döneminde açılacak lisansüstü programlar şunlardır:     AİLE DANIŞMANLIĞI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI (tezsiz) PSİKOLOJİ DOKTORA PROGRAMI (Gelişim Psikolojisi ağırlıklı)   Her iki program i&cce ... Klinik Psikoloji Sempozyumunda Panel 10 / 05 / 2017         Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Serap Tekinsav Sütcü ve Klinik psikoloji doktora öğrencileri, geçtiğimiz günlerde düzenlenen VIII. Işık Savaşır Klinik Psikoloji Sempozyumu’na katılmışlardır. ...