Akran Zorbalığını Önleyici Müdahale Programları Başlıklı Sunum 08 / 05 / 2017 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Kulübü’nün düzenlemiş olduğu Psikoloji Günleri etkinliğinde “Akran Zorbalığını Önleyici Müdahale Programları” başlık ... Klinik Psikoloji Araştırmalarını Teşvik Ödülü 08 / 05 / 2017 Bölümümüz araştırma görevlilerinden Ceren Gökdağ ve öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Haluk Arkar, “Psikobiyolojik kişilik modeli ve bilişsel kuram arasındaki ilişkilerin majör depresyon tanılı hastalarda ve sağlıklı bireylerde incelenmesi” başl ... EGE PSİKOLOJİ MEZUNLARI BULUŞUYOR! 24 / 04 / 2017 7 MAYIS 2017 Pazar günü 5.'sini gerçekleştireceğimiz mezunlar buluşmamızı kahvaltı etkinliği olarak gerçekleştireceğiz.    Yer: Ege Üniversitesi Konukevi Restoranı   Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi keyifli bir buluşma bizleri bekliyor. ... Burs Başarısı 14 / 04 / 2017 Bölümümüz 2. sınıf öğrencilerinden Irmak Su Tütüncü’nün, Doç. Dr. Aysun Doğan'ın danışmanlığında yürüteceği “Ebeveynlik Stillerinin Üniversiteye Uyum Sürecine Etkisinin İncelenmesi” başlıklı projesi TÜ ... Burs Başarısı 10 / 04 / 2017 Bölümümüz 4. Sınıf öğrencilerinden Özlem Akçay, Yrd. Doç. Dr. Gülgün Meşe ve Arş. Gör. Mehmet Peker ile birlikte hazırladığı lisans bitirme tezi kapsamındaki çalışmasıyla, “TÜBİTAK 2209-Üniversite Öğrencileri Araş ... Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'sine ziyaret 03 / 04 / 2017 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan ve gelişim psikolojisi YL öğrencilerinden Eda Keser ve Zeynep Şen, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (CIU) Psikoloji Kulübü’nün düzenlemiş olduğu etkinlikte 'Gelişim Psikolo ... KARİYER GÜNÜ 27 / 03 / 2017 Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bölümümüz öğrencilerine yönelik Kariyer Günü hazırlanmıştır. Psikoloji Bölümü mezunu, çeşitli meslek alanlarında çalışan uzmanların davetli olduğu bu etkinlik, öğrencilerin, farklı &ccedi ... Akran Zorbalığı ve Sanal Zorbalık 27 / 03 / 2017 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (CIU) Psikoloji Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Akran Zorbalığı ve Sanal Zorbalık” konulu panelde “Okullarda Akran Zorbalığı” ... VEDA DERSİ--PROF. DR. OYA SORİAS 10 / 03 / 2017 Uzun yıllar bölümümüz Klinik Psikoloji Anabilim dalı öğretim üyeliği yapmış Prof. Dr. Oya Sorias emekli olmuştur. Her zaman teorik ve alan bilgisini harmanlayan Sorias, son bir ders ile akademik yaşamına veda edecektir. “Yapılandırılmış Oyun Terapisi” baş ... Bilişsel Psikoloji Stajı Hakkında Önemli Duyuru 03 / 03 / 2017 2017 yılında Bilişsel Psikoloji Laboratuvarı’ndaki staj için son başvuru tarihi 5 Mart 2017’dir. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.