POSTER SUNUMLARI 10 / 06 / 2015 2014-2015 eğitim öğretim yılında lisans bitirme tezi hazırlayan öğrencilerimiz yaptıkları akademik çalışmaları poster sunumu haline getirmiştir. Bölümümüz lisans öğrencilerinin ve lisansüstü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştiri ... 2015-2016 AKADEMİK YILINDA AÇILACAK “GENEL PSİKOLOJİ” DOKTORA PROGRAMI 04 / 05 / 2015 EGE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ, 2015-2016 AKADEMİK YILINDA “GENEL PSİKOLOJİ” DOKTORA PROGRAMI AÇACAKTIR. Program kapsamında açılacak dersler ve yürütülecek doktora tezi Gelişim Psikolojisi alanına ait olacaktır. Öğrenciler, ... SÖYLEŞİ DUYURUSU 20 / 04 / 2015 Bu yıl yirmincisi düzenlenen İzmir Kitap Fuarında, Prof. Dr. Nuri Bilgin anısına bir söyleşi yapılacaktır.  Bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Melek Göregenli ve Yrd. Doç. Dr. Gülgün Meşe’nin konuşmacı olarak katılacağ ... NURİ BİLGİN KORUSU 18 / 04 / 2015 Geçtiğimiz Şubat ayında aramızdan ayrılan değerli bilim insanı Prof. Dr. Nuri BİLGİN hocamız anısına, Bilgin ailesi ve Ege Orman Vakfı işbirliğiyle, bir koru oluşturulmuştur. Hocamızın ailesi, öğrencileri ve tüm sevenleri tarafından bağış yoluyla oluşturulan koruya, bölü ... EGE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ OLARAK YASTAYIZ 04 / 02 / 2015   Sevgili Hocamız, çok kıymetli bölüm başkanımız, yeri doldurulamayacak bilim insanı Prof. Dr. Nuri Bilgin’ i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.    Değerli hocamız için, 5 Şubat 2015 Perşembe günü saat 10 ...