ETKİNLİKLER

Bölümümüz Emektar Sekreteri Ayşegül İlgazi’ye Veda 22 / 01 / 2016 Bölümümüz emektar sekreteri Ayşegül İlgazi emekli olmuştur. Felsefe bölümü ile birlikte, İlgazi’nin emekliliğe ayrılışı adına düzenlenen veda partisinde,  kısa bir video gösterisi hazırlanarak kendisine küçük bir sürp ... Şizofreni Kısa Film Gösterimi ve Şöyleşi 13 / 01 / 2016 Bölümümüz 2. sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında  "Sana Bi' Film Anlatayım" adlı projeyi yürütmüşlerdir. Öğrencilerimizin şizofreni hastaları ile birlikte çektikleri kısa filmin gösterimi ... Psikoloji Klübü Etkinliği - AHLAKIN EVRİMİ 25 / 12 / 2015 Bölümümüz lisans öğrencilerinin özveriyle çalıştıkları Ege Üniversitesi Psikoloji Klübü, etkinliklere devam etmektedir. 4 Ocak 2015 tarihinde, bölümümüz Sosyal Psikoloji doktora öğrencilerinden Uzman Psikolog Çağl ... Hazırlık Öğrencileri ile Buluşma 10 / 12 / 2015 Geçtiğimiz günlerde bölümümüz, Psikoloji bölümünü kazanıp şuan Yabancı Diller Meslek Yüksek Okulunda İngilizce hazırlık eğitimlerini sürdüren öğrencilerle bir toplantı düzenlemiştir. Geçen yıllarda da yapılan bu t ... ÇOCUK HAKLARI KONFERANSI 25 / 11 / 2015 Bölümümüz öğretim elemanlarından Prof. Dr. Şeyda Aksel tarafından, Çocuk Hakları Sözleşmesinin kabulünün 25. yılına özel bir dizi konferans düzenlenmiştir. Yurt içinden çeşitli çalışmacıların katılımıyla gerçekle ... E-PRIME ÇALIŞTAYI 10 / 09 / 2015         Bölümümüz Deneysel Psikoloji Anabilim Dalı tarafından, bilişsel araştırmalarda sıklıkla kullanılan E-Prime deney programına ilişkin bir çalıştay düzenlenmiştir.         Bilişsel süreçleri uyarmada kullanıl ... PSİKOLOJİ KULÜP ETKİNLİĞİ 22 / 05 / 2014           Psikoloji Bölümü Öğrenci Kulübü etkinlikleri çerçevesinde, son sınıf lisans öğrencilerinin yapacağı 2 sunum hazırlanmıştır. Bu sunumların başlıkları şu şekildedir:      ·       ... "Çocuğa Yönelik İhmal ve İstismar Film Günleri" 13 / 05 / 2014 Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü Gelişim Psikolojisi ABD. tarafından, "Çocuğa Yönelik İhmal ve İstismar Film Günleri" etkinliği düzenlenmiştir.     21-22-23 Mayıs tarihlerinde Edebiyat Fakültesi sergi salonunda g&oum ... PSİKOLOJİ KULÜP ETKİNLİĞİ 14 / 04 / 2014 Psikoloji Bölümü Öğrenci Kulübü Etkinlikleri çerçevesinde “KRİZ YÖNETİMİ” başlıklı konferans düzenlenecektir.   Davetli konuşmacı Uzman Psikolog İbrahim Eke' dir.   İbrahim Eke, 1994'de Hacettepe Ü ...