HABERLER

"Konuşan Kütüphane" Projesi'ne 3. Mansiyon Ödülü 18 / 01 / 2016 Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında bölümümüz öğrencileri Ayşe Bayraktaroğlu, Bilge Önem, Damla Çoban, Damla Kurtoğlu, Gökçe Ayyıldız ve Mine Değirmenci tarafından hazırlanıp yürütülen “ Konuşan Kütüphane” ... Workshop Aggression-Poster Sunumu 17 / 01 / 2016 Bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Aysun Doğan, mezunlarımızdan Psk. Güleycan Akgöz ve Psk. Merve Balkaya ve Çocuk ve Ergen Araştırmaları Laboratuvarı üyelerinden Özlem Akçay, Didem Bayraktar ve Görkem Yıldız, 20-21 Kasım 2015 ... Radyo Programına Konuk 12 / 01 / 2016 Bölümümüz Araştırma Görevlisi Seda Sapmaz Yurtsever, geçtiğimiz günlerde, TRT İzmir Radyosu’nda Psikolog Gözüyle İzmir programına konuk olmuştur. Klinik Psikoloji alanında uzman olan Sayın Yurtsever, Doç. Dr. Orçun Yorulmaz ve Yrd. D ... Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme Eğitimi 07 / 01 / 2016 Geçtiğimiz günlerde, bölümüz Gelişim Psikolojisi Anabilim Dalı öğretim elemanları, Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği ile birlikte, "Çocuk İhmali ve İstismarı Önleme Programları" hakkında eğitim vermiştir. Toplum Gönülleri ... Çocuk Hakları Sözleşmesi Çerçevesinde Çocuklar Sempozyumu Düzenlenmiştir ... 30 / 12 / 2015 Bölümümüzde, Çocuk Hakları Sözleşmesi’ nin 25. Yılına özel olarak bir sempozyum düzenlenmiştir. 4 Aralık 2015 Cuma günü düzenlenen sempozyuma hem Ege hem diğer üniversitelerin öğrencileri ve alanda çalışan uzmanlar yoğun ... Yeni Yıl Kutlaması 28 / 12 / 2015 Bölümümüz, 2016’nın gelişini, geçtiğimiz günlerde eğlenceli bir etkinlikle kutladı. Öğretim üyelerinin ve araştırma görevlilerinin katılımıyla gerçekleşen kutlama, yeni yıl yaklaşırken iyi dileklerin ve hediyelerin paylaşıldığı bir atmosfer ... Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi - Poster Sunumu 24 / 12 / 2015           Bölümümüz Klinik Psikoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Zeynep Erdoğan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Edirne’ de düzenlenen 9. Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi’ne katılmıştır. Araştırmacı, kongrede, b&oum ... Annual Meeting of Psychonomic Society - Poster Sunumu 07 / 12 / 2015 Bölüm başkanımız Prof. Dr. Sonia Amado, Chicago’ da yapılan 56th Annual Meeting of Psychonomic Society kongresine katılmıştır. Amado, bu toplantıya, Bilişsel Psikoloji Laboratuvarından çalışma arkadaşları Yrd. Doç. Dr. Aycan Kapucu, Arş. Gör. Elvan Arıkan ... Workshop Aggression - Poster Sunumu 07 / 12 / 2015 Bölümümüz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Aysun Doğan ve Çocuk ve Ergen Araştırmaları Laboratuvarı araştırma grubu üyelerinden Psk. Eda Keser, Zeynep Şen, Başak Ormankıran ve Ecem Takanoğu, 20-21 Kasım 2015 tarihlerinde University of Applied Sciences Upp ... Burs Başarısı 22 / 08 / 2015 Bölümümüz araştırma görevlilerinden Bergüzar Nilay Türkan, Tübitak 2214-A Yurtdışı Doktora Sırası Araştırma Bursu' nu almaya hak kazanmıştır. Kendisini başarılarından ötürü tebrik ediyoruz.