HABERLER

MEZUNİYET TÖRENİ 10 / 06 / 2015 Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü’ nün 2014-2015 eğitim öğretim yılına ait mezuniyet töreni 17 Haziran 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecektir. 4 yıllık Psikoloji eğitimini başarıyla tamamlayan öğrencilere diplomaları böl ... 3. MEZUNLAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ 19 / 05 / 2015 Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından düzenlenen Mezunlar Buluşması’ nın bu yıl 3. sü 17 Mayıs tarihinde düzenlendi. Ege Üniversitesi Konukevi’nde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuyla buluşan mezunlarımız, hem özlem giderdi ... ASİSTAN EĞİTİMİ 20 / 04 / 2015 2014-2015 Bahar döneminde, bölümümüz araştırma görevlilerinin hem eksiklerini gidermek hem de  ilgi duydukları farklı alanlara yönelik seminerler vermek adına Asistan Eğitim programı düzenlenmiştir. Doç Dr. Aysun Doğan ve Arş. Gör. Ceren ... EGE ÜNİVERSİTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ OLARAK YASTAYIZ 04 / 02 / 2015   Sevgili Hocamız, çok kıymetli bölüm başkanımız, yeri doldurulamayacak bilim insanı Prof. Dr. Nuri Bilgin’ i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.    Değerli hocamız için, 5 Şubat 2015 Perşembe günü saat 10 ... 2. MEZUNLAR TOPLANTISI 26 / 05 / 2014 Geçen yıl düzenlenmeye başlanan Ege Üniversitesi Psikoloji Bölümü Mezunlar Toplantısı bu yıl 24 Mayıs’ ta Ege Üniversitesi Lokalinde düzenlenmiştir. Çeşitli yıllardan mezunların birlikteliğine ev sahipliği yapan organizasyon, bölüm ... AKREDİTASYON BELGESİ 12 / 05 / 2014 Türk Psikologlar Derneği (TPD) Psikoloji Lisans Eğitiminin Akreditasyonu ve Standartları (PLESA) Kurulu’ nun yaptığı değerlendirme sonucunda, bölümümüzün, yönetmelik standartlarına uyduğu tespit edilmiştir. Buna göre, Ege Üniversitesi Psikoloji B&ou ... Çocuk Şenliği 07 / 05 / 2014 İzmir Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği 24 Nisan Çocuk Şenliği' nde bu yıl bölümümüz de yer aldı.  Lisans ve Gelişim Psikolojisi yüksek lisans öğrencileri, anabilim dalı hocalarının gözetiminde, çocukla ... Doğal sahnelerde göz hareketleri: Yukarıdan aşağıya süreçlerin sınırları... ... 25 / 10 / 2013 25.10.2013 Cuma günü E.Ü. Kütüphanesi "seminer Odasında" saat 13:30 da, Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğretim üyelerinden, Yrd. Doç. Dr. Alper Açık, "Doğal sahnelerde göz hareketleri: Yukarıdan aşağ ... Korunmaya Muhtaç Çocuklar Dersi kapsamında Prof. Dr. Şeyda Aksel'in yönlendir ... 29 / 05 / 2013 Korunmaya Muhtaç Çocuklar Dersi kapsamında Prof. Dr. Şeyda Aksel'in yönlendirmesi ve Psikolog Bengisu Uzel' in  gözetiminde Psikoloji 2. sınıf öğrencileri Manisa Sevgi Evlerinde etkinlik düzenlemişlerdir. Etkinlik,  19 Nisan - 17 Mayıs tarihleri ar ... SOSYAL VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR GRUBUNUN FONTYS ÜNİVERSİTESİ İLE... 29 / 04 / 2013 SOSYAL VE KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR GRUBUNUN FONTYS ÜNİVERSİTESİ İLE ORTAKLAŞA YÜRÜTTÜĞÜ “AVRUPA DEĞERLER ARAŞTIRMASI ÖN GEÇERLİK ÇALIŞMASI”TAMAMLANDI. Araştırma raporuna http://www.atlasofeuropeanvalues.eu/new/lesmateriaal.php ...