Aile Danışmanlığı Tezsiz Yüksek Lisans Programı Hakkında Bilgi

Bölümümüzde 2010-2011 öğretim yılından beri düzenli olarak her yıl açılan Aile Danışmanlığı tezsiz yüksek lisans programı (2. öğretim)  2019-2020 öğretim yılında 10. kez öğrenci kabul edecektir.

Programın Kontenjanı ve Başvuru Koşulları:

Kontenjan: 30 öğrenci

Başvuru Koşulları: Programa; Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Sosyal Hizmetler bölümleri ile Tıp ve Hemşirelik Fakültesi mezunları (mezuniyet aşamasındaki öğrenciler) başvuru yapabilecektir.  Bu 5 alan dışından mezunlar programa başvuru yapamayacaktır.

Programa başvuru için ALES ve/veya YDS sonuçları gerekmemektedir.

Başvuru Tarihi: Başvurular 20 Mayıs- 14 Haziran 2019 tarihleri arasında Sosyal Bilimler Enstitüsüne yapılacaktır. (Başvuru için gerekli belgeler, program ücreti gibi bilgiler Sosyal Bilimler Enstitüsünden öğrenilebilir)

Programa yazılı değerlendirme ve mülakat ile öğrenci alınacaktır.

Yazılı Değerlendirme Tarihi: 27 Haziran 2019             Mülakat Tarihi: 28 Haziran 2019

Program hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.