22. Uluslararası Çocuk İstismarı ve İhmali Kongresi’ne Katılım

Bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Türkan Yılmaz Irmak ve Gelişim Psikolojisi doktora öğrencilerinden Rukiye Kızıltepe ve Duygu Eslek, 02-05 Eylül 2018 tarihleri arasında Prag, Çekya’da düzenlenen 22. Uluslararası Çocuk İstismarı ve İhmali Kongresi’ne katılmışlardır. Doktora öğrencilerimiz Rukiye Kızıltepe ve Duygu Eslek, Uluslararası Çocuk İstismarı ve İhmalini Önleme Derneği (ISPCAN) tarafından bu yıl  10 lisansüstü öğrencisine verilen kongre katılım ve seyahat bursu almaya hak kazanmışlardır. Araştırmacılarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Araştırmacılar tarafından kongrede sunulan bildiriler:

• I am learning to protect myself with Mika: Effectiveness of a teacher-delivered child sexual abuse prevention program
  • Investigation of effectiveness of abuse prevention program in early adolescence