Yeni Kitap: Şizofrenide Değerlendirme ve Bilişsel Davranışçı Grup Terapileri: Klinisyenlere Yönelik Bir Rehber

Bölümümüz öğretim üyeleri tarafından yazılan kitaplarda bu hafta:

Klinik psikoloji anabilim dalı öğretim üyemiz Doç. Dr. Serap Tekinsav Sütcü, Bahçeşehir Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Oya Mortan Sevi ile "Şizofrenide Değerlendirme ve Bilişsel Davranışçı Grup Terapileri: Klinisyenlere Yönelik Bir Rehber" isimli yeni bir kitap yayınlamıştır. Kitap, şizofreniye, değerlendirmesine ve tedavi seçeneklerine ilişkin genel bir bilgilendirmeden sonra şizofreni tanısı alan bireylerle Bilişsel Davranışçı Grup Terapisi'ne (BDGT) odaklanmakta ve yazarlar tarafından geliştirilip, uygulanarak etkililiği kanıtlanmış bir BDGT programının ayrıntılarını içermektedir.